Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gastenboek

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

Afgelopen vrijdag een Spray Tan behandeling gehad bij Channah's Beautysalon. Wat geweldig is dat! Mijn huid is super mooi bruin geworden en ik heb al super veel complimentjes gehad over mijn nieuwe teint. Hartstikke bedankt, Channah!

Jane Doe - Another Company, LLC

Lieve Channah,

Ik ga altijd met heel veel plezier mee als model naar jouw praktijk lessen op school maar nu laat ik me ook lekker behandelen in je beautysalon.

De spraytan behandeling vond ik super! Ik heb het er nu al 8 dagen opzitten en ik ben nog steeds bruin.

Die hotstone massage ga ik ook zeker een keer doen!

Heel veel succes en dikke kus van Mama XXX

Annette

Hey Channah,

Wat een mooie website! En leuke slogan heb je ook! Nog heeeel erg bedankt dat ik model mocht zijn voor de Spray Tan behandeling! Mijn kleur zit er zelfs nu (10 dagen later) nog op! :D Iedereen vond het heel erg mooi! En het is ook wel natuurlijk, want niemand vond het raar overkomen, zoals ze wel verwacht hadden.. Ga zo door Channah! En ik kom snel langs voor een behandeling!

Groetjes,

Kimberley

Channah wat een super mooie website heb je!

Ik heb al erg veel behandelingen bij jou gehad en dat bevalt me heel goed. De spray tann was echt geweldig om mee te maken en het resultaat was erg mooi! De hotstone en hele gezichtsbehandeling was ook erg lekker en is voor iedereen aan de raden.


Ga zo door lieverd jij komt er wel! En ik laat me natuurlijk altijd door jou lekker verwennen in je salon.

X veel liefs Evelien

Hee Channah,

Ik kwam je site tegen op facebook, maar wat issie mooi!!!!!

De gezichtsbehandelingen die ik bij jou heb gehad waren heel erg goed en je was zeer professioneel.

Het is dan ook zeer aan te raden voor iedereen om bij jou langs te gaan voor een lekkere gezichtsbehandeling.


Veel succes verder met je salon!

X Marianne

Heerlijke behandeling ga altijd tevredn weg.Channa geeft geweldige massages

rita

Beste salon in heel Hoogeveen!

Nala

Ik heb altijd veel problemen gehad met mijn huid. Vaak bultjes, ge�rriteerde/rode huid. Ik heb veel cr�me's en behandelingen geprobeerd, maar echt beter werd het niet. Toen ik bij Channah's salon terecht kwam, heeft ze eerst een uitgebreide analyse gedaan. De uikomst daarvan vond ik zeer verrassend. Ik dacht namelijk altijd een vette huid te hebben, vanwege de puistjes. Het blijkt dat ik juist een droge, dunne huid heb.

Channah heeft mij een heerlijke behandeling gegeven. De producten voelden lekker aan en de massage was echt heerlijk!! Ik ben met een goed thuisverzorgingsadvies weer naar huis gegaan. Twee behandelingen later was mijn huid al sterk verbeterd, minder bultjes en minder vurig.

Ik gebruik nu de face wash en de neurosensitive cr�me voor thuis. En mijn huid voelt super aan. Ik ben jou heel erg dankbaar Channah!

Tot snel, gr Angela.

Hoi Channah,


Ik ga heel vaak naar je toe om mijn benen te harsen en dat bevalt me prima. Het is een stuk goedkoper en het doet een stuk minder pijn dan wanneer ik het zelf doe. Je bent een topper!

Groetjes,

Gea

Hoi Channah,

Afgelopen zaterdagavond hebben mijn zoon, moeder en ik een spray-tan bij je gehad. Je bent er wel langer dan het geplande kwartiertje mee bezig geweest, maar je heb het uitgebreid uitgelegd en ook nadat wij aangegeven hadden dat de spray niet overal even goed gepakt had naar onze mening, was niets je te veel om het ons naar de zin te maken zodat we als tevreden klant weer de deur uitgingen. Je service is geweldig en hoewel de binnenkant van onze handen erg oranje/bruin is, was het een hele ervaring om te doen en we wensen je nog vele klanten toe.

Heel veel succes ook met je opleiding.

Vanuit het westen van het land, hoewel dat weekend even in het mooie Drenthe, de hartelijke groeten van de familie waarvan haar zus/dochter/tante dit allemaal geregeld had.

Dank ook voor de leuke mails over en weer.

groet

Charity

charity mostertman

Channah, ik wens je heel veel succes met de start van je salon

Jan