Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dr. Tadlea BioBalance for Men

BioBalance for Men is een geavanceerde lijn verzorgingsproducten die haarfijn is afgestemd op de specifieke behoefte van de mannenhuid. Het speciale ProBioBalance® extract, stabiliseert het eigen immunologische beschermingssysteem van de huid en herstelt de natuurlijke balans. Hierdoor wordt de huid stressbestendiger en beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf.


ProBioBalance® extract

ProBioBalance® extract is een vloeibare mix van gunstige en efficiënte micro-organismen. Deze micro-organismen bevorderen het evenwicht van de huidcelle, waardoor de huid gezond(er) wordt en blijft.

Huidanalyse:

Voor aanvang van elke behandeling beginnen we met een huidanalyse. Samen met jou maak ik een behandelplan; afgestemd op jouw huidtype & huidconditie.

Oppervlakte reiniging:

Een schone huid is de basis van een gezonde huid. Alle aandacht gaat naar werkstoffen in crèmes, maar zonder goede reiniging heeft zelfs de beste crème weinig effect! Vuil en dode huidcellen bedekken de huid, maar met een grondige oppervlaktereiniging wordt de huid toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. De kwaliteit van onze reinigingsproducten is doorslaggevend en ze zijn samengesteld naar gelang van elk huidtype. Tijdens de oppervlakte reiniging wordt de buitenste huidlaag gereinigd, hierbij verwijder ik vooral make-up en afvalstoffen op de huid

Diepte reiniging:

Na het 30e levensjaar wordt het voor de huid een stuk lastiger die dode cellen kwijt te raken. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van huidonzuiverheden en schilfers toe. Een diepte reinging is een geweldige manier om je huid een gladde en frisse uitstraling te geven. De producten kunnen dieper liggende huidlagen bereiken, zodat de poriën goed kunnen worden gereinigd. In deze producten kunnen korrels zitten, deze korrels zorgen ervoor dat de huid gescrubt wordt. Tijdens het scrubben worden dode huidcellen en overige afvalstoffen op de huid verwijderd.

Onzuiverheden verwijderen:

Bij het verwijderen van de onzuiverheden worden ontstekingen en mee-eters verwijdert, ook gerstekorrels worden hierbij verwijdert.

Masker:

Een gezichtsmasker is het hoogtepunt van een schoonheidsbehandeling. Op dit moment van de behandeling neemt de huid de meeste werkstoffen op. De concentratie werkstoffen in de maskers is dan ook hoog. Voor ieder huidtype heb ik een geschikt masker. Denk daarbij aan hydrateren, voeden, zuiveren, anti-huidveroudering en liften.

Serum:

Serums zijn hoog geconcentreerde werkstofcomplexen ter aanvulling van uw behandeling. Serums zorgen voor extra vitamines, voeding, hydratie etc. voor de huid.

Creme:

Wanneer je je huid in een goede conditie wilt houden is een goede verzorging van groot belang:

 • Dagcrèmes bevatten hoofdzakelijk vochtherstellende en beschermende bestanddelen. In de meeste dagcrèmes zitten een UV filter toegevoegd, maar uiteraard dient er altijd extra bijgesmeerd te worden met een zonnebrandcrème.
 • Nachtcrèmes zijn juist actief in de nacht. Tijdens de slaap rust het lichaam en werkt de huid. Het regenereert en herstelt de opgelopen schade van de dag. Dit product is voller van structuur en bevat een grotere hoeveelheid werkstoffen.

Epileren:

Tijdens het epileren kunt u kiezen om de haartjes te verwijderen met een pincet of daarvoor bestemde hars. De wenkbrauwen krijgen een mannelijke stijl, tenzij u anders wenst.

Massage:

Tijdens de gelaatsmassage kunt u zich heerlijk ontspannen, de olië/massagecrème werkt heerlijk ontspannend op de huid. De grepen die worden uitgevoerd zijn bedoeld om de spieren(en u) te ontspannen. Ook worden er een aantal drukpunten uitgeoefend die kunnen zorgen voor verlichting van hoofdpijn, verkoudheid en andere kwaaltjes.


Mijn massages betreffen GEEN seksuele/erotische handelingen of intenties, noch seksuele uitwisseling of stimulatie.

Dr. Tadlea BioBalance - For Men: basis gelaatsbehandeling - 45 min / €35,-

 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Dieptereiniging
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Crème


Deze behandeling is perfect om uw huid even lekker op te frissen. Dit is de basisverzorging die elke mannenhuid nodig heeft.Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het reinigen van de huid/poriën. Deze behandeling is vooral geschikt als u (af en toe) last heeft van onzuiverheden(puistjes/mee-eters/gerstekorrels). Na deze behandelingen zal uw huid weer als nieuw aanvoelen, doordat de dode huidcellen worden weggescrubt en de onzuiverheden worden weggehaalt

Dr. Tadlea BioBalance - For Men: luxe gelaatsbehandeling - 90 min / €55,-

 • Huidanalyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Epileren
 • Dieptereiniging
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker (eventueel een poeder- of paraffinemasker)
 • Gelaatsmassage
 • Serum
 • Crème


Wilt u behandeld worden als een celebrity? Dan boekt u met deze behandeling groot succes! Deze behandeling is heerlijk luxe en bevat alles wat uw huid nodig heeft. U krijgt niet alleen de allerbeste producten, maar ook de allerbeste zorg. De producten worden op uw huid afgestemd. Heeft uw huid een oppepper nodig? Dan kan het zijn dat wij kiezen voor een poeder- of parraffine masker, dat geeft de huid extra voeding. Aan het einde van de behandeling wordt er een heerlijk verzorgende serum aangebracht. Serums bevatten meer werkstoffen dan een gewone dagcrème, waardoor u nog meer resultaat zult zien.

Afspraak maken

Behandeling
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

De werkelijke tijden van de behandelingen kunnen afwijken, houd hier rekening mee!

Graag 24 uur voor de afspraak afbellen, indien u verhinderd bent! Bij niet tijdig doorgeven ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.